Escania’s Caitriona

_DSC0656Pärlvit sto född 15/5-2017
(Escania’s Vangelios x OBH Clair de Lune)

Vi hade förmånen att få låna Clair av Diana Jasica i Belgien och betäcka henne med vår William. Både Clair och hennes dotter Caitriona såldes sedan till Irene Imdahl i Tyskland som redan äger Clairs mamma Esprit.

_DSC2258

_DSC3370Modern Clair visades på Morganriks 2016 och fick där 9 på typ. Hon är ett högkvalitativt, känsligt och lyhört sto med 3 fina gångarter och håller ponnymått. Vi är mycket glada över att få ha fått in hennes linjer i vårt avelsprogram. Vi avlar aldrig på färg utan typ, mentalitet och rörelser kommer först. Clair har allt.

_DSC4739Fadern Escania’s Vangelios kan du läsa mer om på hans egen sida. Han utbildas just nu inom hoppning (upp till 100cm) och western. 2a plac Bästa Hingst morganriks 2016 och 3e plac 2017. Tävlad i western dressage, western riding och trail med placeringar.
395868_394574930597069_151047745_n

 

Mormor OBH Esprit d’Eclipse finns som sagt i Tyskland. Hon är dotter till fina Bluebird Eclipse som finns i Nederländerna. Hennes mor Amber är importerad från Kanada.

justin

 

Morfar Justin Hidden Gold förolyckades tyvärr i hagen. Han var utbildad i framförallt western och är son till fantastiska Mossrose Triumphant vars linjer vi suktat efter länge.

vigiad275

 

Farfar Gradell’s Vigilante har levt ett tidigare liv som hårt tränad kör-, pleasure- och park-häst, och det är inga dåliga meriter han har plockat. Innan han exporterades till England var han en del av den exklusiva show-eliten i USA och han vann In Hand-klasser över Morgan-giganter såsom Tug Hill Whammunition. Med sig i bagaget har Vigi World titlar i Western Pleasure och Pleasure Driving, samt Championship-vinster i New England. Vigi är även Western Pleasure East Coast Champion and Pleasure Driving East Coast Reserve Champion. Läs mer på www.tullesbo.com.

Kittytrav10b

 

Farmor Goldget Kitty är ett A-premierat sto som själv är framförallt utbildad och tävlad inom Westerngrenarna men även hoppning, dressyr, körning och distans. Hon vann MSHA Trophy 2013 och 2014 som bästa allroundmorgan. Dottern Kitalpha är AB-premierad med kördiplom. Läs mer om Kitty och hennes släktingar på hennes egen sida.