Han är här!

Hon gick 363 dygn ifjol. I år fölade hon redan på 351 – tack Mary!

Vi hade Westerntävling här nere i Syd i söndags. Jag hade väntat på Mary i ett par veckor. På morgonen när vi skulle köra iväg stod hon med vaxproppar och rinnande mjölk. Som tur är så hade vi fått igång kameraövervakningen via telefonen och hade koll på henne medan vi var iväg. Tävlingen gick kanon, tyvärr hade vi några sista minuten-strykningar men de som kom var väldigt glada och nöjda när dagen var slut. Sveriges första klasser i Western Dressage gick av stapeln och vi fick helt klart mersmak av denna trevliga gren!

Klockan 02.40 den 11/5 tittade han äntligen ut, drömprinsen..

Escania’s Sodasdream är e. Hmstd Captains Cream Soda 30 u. Hagas Uplands Mary 074. Soda gick tyvärr bort i höstas och detta är hans sista renrasiga föl. Hans första – Escania’s Pharazon LT deltog i Western Dressage och har enorm utvecklingskapacitet. Lillebror är väldigt lik men grövre och vid 2 dagars ålder rör han sig bättre (Då ska vi nämna att Pharazon är bedömd med 9 på trav..).

Vi har höga förhoppningar på den här killen och är väldigt glada för att han är hingst – annars hade det gjort väldigt ont att släppa honom..

DSC_1142 DSC_1152
mcdreamy DSC_1261
DSC_1223 DSC_1228DSC_1240 DSC_1235