Resultat från Morganriks

Jag skäms lite eftersom jag ligger rejält efter med uppdateringar av hemsidan. Bättring utlovas men samtidigt beror det som vanligt på att vi lever livet..

21122329_1546020145457892_8843539781732679702_o
Här kommer iallafall rapport från årets Riks:

Escania’s Vangelios 3e plac i hingstklassen (av 5st) 3e plac i Trail och Western Riding. Gjorde sitt 6-årstest med Tilde och sin första hopptävling. Skötte sig utmärkt alla dagar precis som vanligt.

Escania’s Kitalpha erhöll sitt Kördiplom, gjorde även sitt gångartsprov men hade svårt med underlaget och tappade kraft, samma i löshoppning – det fanns ingen extra energi att plocka fram efter en lång dag men hon gjorde sitt allra bästa och det är huvudsaken.

Escania’s Katniss vann för andra året Trail in hand med sin matte Lina.

Bröderna Escania’s Blackjack Pine och Perfection skötte sig utmärkt i sina debuter med sina ägare och vi ser framemot att få se deras fortsatta utveckling. Storebror Phoenix Gold gjorde också han fint ifrån sig och nästa år vill vi se honom tävla om Sport Morgan Trophy.

Vårt nyaste tillskott Tellmans Dixie Chick plockade hem vinsten i sto-klassen, såå nära ett exteriördiplom men lite spänd i skritten för att erhålla ett poäng högre och det får matte ta på sig då jag ville ha fram lite flash.. Hon gjorde även sitt allra bästa i löshoppning och hoppade godkänt trots sin orutin.

För första gången anordnades barnklasser och både Theia och Gabriel fick såklart vara med, på Jack och Nixon.

Allt som allt är vi jättenöjda med ett av de allra bästa och roligaste Riksen hittills!